Aanraders onder de kerstboom

2015 zit er bijna op. Het eindejaar betekent niet alleen feest en vertier, kerstbomen en lichtjes. Het is ook de tijd van kerstgeschenken. En wat past er natuurlijk beter onder de kerstboom dan een leuk gezelschapsspel? Er is heel het jaar door wel keuze genoeg en voor elk wat wils, maar nu willen we toch een paar ideetjes meegeven. Enkele klassieker en wat nieuwe bordspellen, ideaal om het feestgedruis verder op te fleuren. Of gewoon voor een gezellige winteravond met vrienden of familie bij de open haard.

Elke afbeelding, meer waard dan duizend woorden

dixit_eclate_3a59b20fd292c61b2f6adbb016e9ae55Intussen is Dixit uitgegroeid tot een rasechte klassieker. Zeer simpel van speluitleg, waardoor je het met iedereen kan spelen. Met de prachtige kaarten is het een waar plezier om je fantasie de vrije loop te laten.
Sinds kort verscheen er een zesde uitbreiding voor Dixit: het ideale geschenk voor de fans of voor jezelf.

Communiceer zonder te praten

concept_board_game_3_Als winnaar van meer dan 10 internationale spellenprijzen, mag Concept niet ontbreken in de spellenkast.
Laat honderden voorwerpen, titels en personages raden door de universele iconen van het spelbord te combineren. Je kiest zelf of je de makkelijke of de moeilijke concepten laat raden door je medespelers. Maar hoe groter de uitdaging, hoe meer punten je kan scoren!

Zet je kennis op het spel

bezzerwizzerNiet zomaar een quizspel: steel de categorieën van je tegenstanders, of geef hen net die categorie waar ze waarschijnlijk niets van weten. Of probeer de gestelde vragen van je tegenstanders weg te kapen en correct te beantwoorden. Bewijs zo dat jij de ene, echte Bezzerwizzer bent!

Een warme lappendeken bij de open haard

Patchwork-speelmateriaal-NEWWEB_1Een vernuftig spel voor twee spelers en vorige zomer een groot succes. Daarom is Patchwork nu tijdelijk te koop voor slechts € 9,95! Profiteer ervan en schenk jezelf of iemand anders een patchwork.

Rijkdom en intrige in het Romeinse Rijk

Concordia-spel-NEWWEB_1Een aanrader voor wie van strategie en tactiek houdt. Concordia werd verkozen als Winnaar van de Nederlandse Spellenprijs in de Expert categorie. Dat is meteen ook de reden waarom het momenteel in de aanbieding staat. Voor € 35,95 (in plaats van € 49,95!) ligt het binnenkort onder de kerstboom.

Koning van de stad

iel001nl_1Ook als het sneeuwt kan er maar één monster de baas zijn in Tokyo! Knuppel de anderen uit het spel en blijf als enig monster over in de stad. Speciaal voor de feestdagen loopt er voor de Nederlandstalige versie van dit spel een promotie: koop het basisspel en de uitbreiding, en bespaar 20%! Bovendien ontvang je er nog exclusieve promo kaaarten bij.