Infinity

cgposter
De Wereld
Infinity speelt zich af in de nabije toekomst. In een tijdperk waar de mensheid zijn eerste stappen heeft gezet naar andere werelden. De mensheid lijkt één samenhangend front te vormen tegen de bedreiging van andere rassen. Maar deze ogenschijnlijke vrede verbergt een reeks van geheime operaties, verborgen schermutselingen en korte, brutale vuurgevechten. De verschillende facties strijden voor meer macht, geld en technologie. Tegelijk vormt de opkomst van vreemde rassen een nieuwe bedreiging voor de mensheid.
Kenmerkend voor Infinity modellen zijn de hoge kwaliteit, dynamische poses en futuristische look. Een beperkte mate van Manga uitstraling is eveneens mooi meegenomen.

Het spel
Infinity wordt gespeeld met een handvol 28mm miniaturen: een strike team van specialisten die een aantal zeer specifieke missie doeleinden moeten volbrengen. Deze missies zijn een belangrijk onderdeel van het spel. Hoewel er telkens slachtoffers zullen vallen, draait het spel helemaal niet om de beste troepen en de krachtigste wapens.
Infinity is een snel spel, dat op relatief korte tijd gespeeld kan worden. Er zijn immers maar vier beurten in een spel! Daarnaast biedt het spel heel wat interactie tussen de spelers. Want zelfs tijdens de beurt van je tegenstander kunnen jouw troepen reageren.

Operation Icestorm
Voor de derde editie van Infinity wordt er een starterset aangeboden: Operation Icestor. Deze doos bevat alles wat twee spelers nodig hebben om stap voor stap het spel te leren kennen. Twee legers, de spelregels en zelfs decor en alle andere attributen om te spelen. Daarmee is de drempel om in te stappen in dit prachtige (maar soms toch wat complexe) spel heel wat lager dan voorheen.

Operation_Icestorm