Zendikar Rising: Prerelease @ Home

De strijd op (en om) Zendikar is nog lang niet gestreden. Het epische verhaal gaat verder in de nieuwe Magic reeks. Met tal van nieuwe mechanics, veel sfeer een veelbelovende kaarten.

Door de huidige omstandigheden zullen er geen prerelease toernooien gehouden worden in de winkel. Net zoals de vorige keer worden de prerelease doosjes verkocht met de (gratis) prijsboosters erbij. Klik hier voor een overzicht van alle Zendikar Rising artikelen. 

Zondag 20 september: Pre-release @ home voor Zendikar Rising.

1. Mensen die zich willen inschrijven voor de pre-release kunnen dit doen door Albion te verwittigen.
Net zoals andere edities krijgt iedereen die zich ingeschreven heeft een pre-release pakje. Mensen die zich ingeschreven hebben kunnen hun pre-release pakje vrijdag en/of zaterdag ophalen in de winkel.
Het is heel belangrijk dat je dit pre-release pakje niet opent of uit de originele verpakking haalt.

2.Zondag, vanaf 12h30 zullen we verzamelen op ons discord kanaal. Om 13h zullen alle spelers een spelltable tafel toegekend worden. Eenmaal iedereen via spelltable verbonden is met een andere speler, kunnen de pre-release pakjes op camera geopend worden. De andere speler aan de tafel kan meekijken wat er open gedaan wordt.
Zodra iedereen zijn boosters opengedaan heeft, mag iedereen een sealed deck bouwen met de kaarten die hij opengedaan heeft.

3.Vanaf 14h zullen we beginnen met de eerste ronde. Iedere speler krijgt een tafel toegewezen en zal daar ook zijn tegenstander voor die ronde ontmoeten.
Tijdens het tornooi zullen verschillende judges aanwezig zijn in het discord kanaal of meespelen. Bij vragen zullen zij aan de tafel komen om beide spelers te helpen. Manuel van de Albion Kortrijk zal het hele event opvolgen als score-keeper.

4. Als jullie nog vragen hebben bij het spelen met discord en spelltable, dan kunnen jullie ook de demo-opstelling in de Albion gaan bekijken.

Daarnaast organiseren we vrijdag-avond en zaterdag namiddag terug een speel-event via deze kanalen. Zo kan je terug genieten van Gentry / Modern / Pioneer / Commander en kan je ook al eens zien hoe alles praktisch in zijn werk zal gaan op zondag.