Ultimate Masters

De Reeks
Wizards of the Coast sluit het feestjaar (25 jaar Magic!) af met een knaller: de Ultimate Masters.
Een luxe reeks van 254 kaarten uit de voorbije 25 jaar Magic. Een hele berg goede, speelbare kaarten die nu worden herdrukt in deze Ultimate Masters reeks.
Net zoals in de voorgaande Master edities, zal er in elke booster Ultimate Master een foil kaart zitten. Bovendien zal elke Boosterbox één extra kaart bevatten: een speciale versie van een rare of mythic uit de set!

Voorbestellen
De Ultimate Masters verschijnt op vrijdag 7 december. Je kan deze reeks nu voorbestellen via de webshop of in de winkel. Aangezien deze reeks een zeer gelimiteerde oplage zal kennen en bovendien niet zal passen in eenieders budget, is het ook niet de bedoeling dat er veel product op het winkelrek zal belanden.
Wil je zelf deze kaarten hebben of je denkt dat het een goede investering kan zijn voor later? Bestel dan nu je boosterbox.

Prijszetting
Wizards of de Coast verbindt, net zoals andere uitgevers, een advies prijs aan alle producten. Zo wordt door de product zelf een bepaalde waarde aan een artikel gekoppeld.
Als lokale handelaar volgt Albion al meer dan 12 jaar voor alle merken deze vooropgestelde prijzen. Uiteraard kan (en zal!) er af en toe afgeweken worden. Bijvoorbeeld door punten op de klantenkaart, kortingen op verouderde producten, bundelkorting bij het aanschaffen van volledige collecties… of in de andere richting een duurdere prijs voor artikelen die een te beperkte oplage kennen. (gelukkig komt dit slechts heel zelden voor).

Dit gezegd zijnde zou het onrealistisch zijn om op de dure Ultimate Masters extra grote kortingen aan te bieden, aangezien niemand gratis wil werken. Tegelijk zou dit ook enorm oneerlijk zijn tegenover de andere productlijnen in de winkel, waar ook dure en exclusieve artikelen bij zitten.

Bijgevolg kan iedereen vanaf nu een voorbestelling plaatsen voor Ultimate Masters aan een prijs die op dezelfde manier werd berekend dan voor andere Master sets.