Strixhaven


Welkom op de grootste, bekendste en misschien ook moeilijkste school voor magie in het multiversum. Eeuwen geleden werd het prestigieuze Strixhaven gesticht door vijf machtige draken. Ze hadden elk hun eigen visie over de magie en de verschillende onderzoekdomeinen. Tot op de dag van vandaag is de campus van Strixhaven verdeeld in vijf ‘Colleges of Magic’, vijf verschillende richtingen die de studenten kunnen uitgaan. Vijf verschillende combinaties van twee magische kleuren die verwikkeld zijn in een onderlinge vriendschappelijke strijd om de beste te zijn… welke richting ga jij uit?

Prerelease @ Home -- 16 april 2021

Jammer genoeg kan er voor Strixhaven geen toernooi georganiseerd worden. Gelukkig kan je wel je prerelease pack komen afhalen (op afspraak in april) of laten opsturen. Zo kan je thuis (nu of later) met je vrienden een mini-event houden.

De Strixhaven ‘prerelease at home’ begint op vrijdag 16 april en duurt tot donderdag 22 april. Ook al speel je thuis blijft het belangrijk om je deelname aan de prerelease te bevestigen. Dat kan door via de Wizard Companion App de volgende event code te volgen: RWZWZ7

Omdat iedereen een winnaar zal zijn, ontvang je bij elke Strixhaven Prerelease at Home 3 Strixhaven draft boosters! Op voorwaarde dat je je deelname correct registreert via de Companion App. (of via je e-mail adres en je naam door te geven aan de winkel).

Klik hier om je Prerelease at home te bestellen

Strixhaven Release -- 23 april 20021

Vanaf vrijdag 23 april kan je jezelf naar hartenlust verdiepen in de magie van Strixhaven. Naast gewonde Draft boosters zijn er ook voor deze set Collector Boosters en Set boosters beschikbaar. En voor de liefhebbers: maar liefst vijf nieuwe commander Decks, uiteraard gelinkt aan de 5 scholen van Strixhaven!
Neem een kijkje op de webshop.

De magische studiekeuze

Silverquill (Zwart/Wit): stylvolle magiërs die het woord verkiezen boven het zwaard. Hun magie focust op taal en woorden.
Prismari (Rood/Blauw): brengen de twee uitersten van vuur en ijs samen met spectaculaire toverspreuken. Elementalisten ten top!
Witherbloom (Groen/Zwart): herbalisten met een vleugje hekserij en biologie, wiens drankjes wel degelijk een verschil maken tussen (opnieuw) leven en dood.
Lorehold (Rood/Wit): waarom zou je zelf avonturen beleven en het gevaar in de ogen kijken als je de helden uit de geschiedenis terug kan oproepen?
Quandrix (Blauw/Groen): hoe ze het ook proberen uit te leggen, veel andere tovenaars begrijpen niets van deze nieuwe soort magie. Maar de vreemde rekenkundige fractal-spreuken zijn wel degelijk niet te onderschatten.