Kaldheim

De nieuwe Magic reeks neemt ons mee naar de ijzige wereld van Kaldheim. Waar een gigantische Wereldboom verschillende gebieden overspant en waar meerdere rassen proberen samen te leven. Een set vol ijskoude magie, trotse vikings, hooghartige elfen en gemene goblins.

Kaldheim verschijnt op vrijdag 5 februari 2021. Je kan uiteraard al op voorhand een bestelling plaatsen. Met heel wat verschillende soorten boosters en twee nieuwe Commander Decks is er waarschijnlijk voor elke spelers iets te vinden. Bekijk hier de Kaldheim collectie op de Albion Webshop.

Prerelease: 29 januari – 4 februari
Hoewel er nog steeds geen evenementen of toernooien georganiseerd mogen worden in de winkel, kan je wel thuis genieten van de nieuwe Magic set. De Prerelease Packs worden apart verkocht, met telkens een aantal prijsboosters. Zo kan je thuis een deck maken en (later) met je vrienden spelen. En is iedereen vanzelf een winnaar.

Het totale aantal Prerelease Packs dat beschikbaar is, hangt af van het aantal deelnemers op voorbije toernooien. Vandaar dat het ook nu belangrijk is om je deelname te registreren (ook voor de Play at Home Prerelease events). Dit doe je via de Wizards Companion App, je persoonlijke link met de nieuwe toernooi software. (Deze app is gekoppeld aan je MTG Arena account)
Schrijf je voor elk Prerelease Pack dat je opent in bij één van de events.

Vrijdag 28 jan YNMRDM
Zaterdag 30 jan W75MX3
Zondag 31 jan EQ3XDN
Maandag 1 feb QEZMXZ
Dinsdag 2 feb DDVWZQ
Woensdag 3 feb NZNMJ4
Donderdag 4 feb ZP7Q3G