Eindejaarsactie: Kortrijkse Rad van Fortuin

Waag je kans met het Kortrijks Rad van Fortuin

Op 19 en 23 november en op 3 en 11 december kan je in het Kortrijks winkelwandelgebied deelnemen aan de eindejaarsactie Kortrijks Rad van Fortuin. Het rad vol Kortrijk cadeaubonnen vind je respectievelijk op de kruising van de Lange en de Korte Steenstraat, het Overbekeplein, de Grote Markt en de Veemarkt.

Deelnemen is eenvoudig! Shop voor minstens 150 euro bij handelaars in het centrum van Kortrijk tussen 12 november en 11 december 2022 en spaar jouw kastickets. Ga op één van de vier data tussen 14u00 en 17u00 aan het rad draaien en maak kans op een Kortrijk Cadeaubon. Via onderstaande button vind je een overzicht van welke handelaars je aangekochte kastickets kan sparen voor het Kortrijks Rad van Fortuin.

Draai aan het rad, altijd prijs! Er zijn cadeaubonnen tot 150 euro te winnen! Je kan als troostprijs ook drankbonnen voor Winter in Kortrijk of tickets voor de CAPS Urban Cross winnen. Er zit een totaal prijzenpakket van 10.000 euro verstopt in het rad! Hieronder alvast de data (en locaties) van het Kortrijks Rad van Fortuin. Het wedstrijdreglement vind je hier.