Deathwatch: Overkill

Het verhaal
Er zijn vreemde dingen aan de hand op het Ghosar Quintus mijnstation. De bevolking van deze ver afgelegen planeet zijn in het grootste geheim overgenomen door Aliens. De mijnwerkers zijn intussen gemuteerd en vormen zo een steeds groter gevaar voor de mensheid.
Gelukkig kwam de Inquisitie hen op het spoor en zonder dralen wordt er een ‘Deathwatch Kill Team’ gestuurd om alles beter te bestuderen. En waar nodig uiteraard te elimineren.

Het spel
In Deathwatch nemen twee spelers het tegen mekaar op. De missies beschrijven het verhaal van Kill Team Cassius, terwijl ze steeds dieper in het mijn station afdalen. Het spelsysteem is niet echt moeilijk, waardoor je het ook kan spelen zonder alles van Warhammer 40K af te weten. Los daarvan hebben al de modellen in het bordspel wel spelregels voor 40K.

DeathwatchOverkillteam

Wie het spel graag eens komt uitproberen is natuurlijk van harte welkom in de winkel. Er is een demonstratie exemplaar beschikbaar. Al is dat momenteel nog niet helemaal geschilderd. Zo’n prachtige modellen verdienen immers genoeg tijd en moeite!