Conquest of Albion

The Conquest of Albion is een Age of sigmar Team event
Het gaat door op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Teams kiezen zelf of ze één of twee dagen deelnemen.

Doel:
Op een plezante, vriendschappelijke manier elkaar te lijf gaan op de verschillende Mortal Realms van Age of Sigmar. Dit tijdens het braderie weekend, waardoor er ook op zondag gespeeld kan worden.

Teams:
Er wordt gespeeld met teams van 2 spelers. Wie nog op zoek is naar een teamgenoot kan dit altijd laten weten. Ook wie het Age of Sigmar spel nog niet goed kent of nog niet vaak gespeeld heeft is van harte welkom op dit evenement. Twijfel niet en gooi jezelf en je leger in de strijd!

Er is plaats voor maxumum 8 teams (= vier speeltafels). Inschrijven kan in de winkel.
Deelname is volledig gratis.

Legers:
Elk team bestaat uit twee spelers met elk hun eigen leger. Deze legers worden volgens de normale spelregels samen gesteld. Voor dit event maakt elke speler een leger van 1000 punten (Vanguard Pitched Battle – Generals Handbook 2018). Wie hulp nodig heeft mag gerust langskomen. Er is ook een online Warscroll Builder (https://www.warhammer-community.com/warscroll-builder/ )
Heb je zelf nog niet genoeg modellen? Laat het dan weten, we kunnen je waarschijnlijk wel helpen om een leger samen te stellen zodat je mee kan spelen.
De twee legers van het team mogen gerust uit een andere Grand Alliance komen. Het kan zelfs leuk zijn om eens twee heel verschillende legers te combineren.
Tijdens het spel vechten beide legers wel samen, maar kunnen ze onderling niet profiteren van bonussen of eigenschappen van het andere leger / personages. Ze tellen wel als ‘friendly’ eenheden van elkaar.
Elke deelnemer maakt op voorhand een armylist met alles er op en er aan (spreuken, artifacts ed moeten op voorhand gekozen worden). Deze armylist dien je in bij je inschrijving.

Battles
Er worden twee battles gespeeld per dag. De teams mogen uiteraard beide dagen komen spelen, maar dat is geen verplichting. Evenzeer is het geen enkel probleem als je maar 1 battle kan of wil spelen.
Elke speeltafel stelt een bepaald deel van het mystieke eiland Albion voor. Het scenario en eventuele bijkomende spelregels hangen vast aan de speeltafel. Scenario’s worden door de organisatie gekozen en zijn gebaseerd op de Pitched Battle scenario’s (basisboek en General’s Handbook).

Winnen:
Er zijn geen echte prijzen verbonden aan dit evenement. Winnen of verliezen is enkel van belang voor het verhaal, je eigen eergevoel en ‘bragging rigths’.
Praktisch:
Inschrijven: op voorhand
Deelname: gratis
Deuren open: zaterdag om 10:00, zondag vanaf 11:30
Begin event: 12:30
Battle 1: 13:00 – 15:30
Battle 2: 16:00 – 18:30

Tot binnenkort!

“When in doubt, advance!”