Lorcana: Into the Inklands

Into the Inklands, de derde reeks van het Lorcana kaartspel, mag door de speciaalzaken verkocht worden vanaf vrijdag 23 februari. Uiteraard worden er dan Prerelease Events gehouden. Op die manier kan je meteen in de actie duiken en spelen met de nieuwste reeks.
Iedereen kan deelnemen aan deze prerelease event, zolang je een basiskennis van het spel hebt. Tijdens een prerelease event in Albion bouw je een deck uit 6 boosters en neem je het dan op tegen de andere spelers in een vriendschappelijk toernooi.
Afhankelijk van het aantal spelers zullen er op het einde nog extra boosters verdeeld worden onder de top spelers.

Lorcana: Into the Inklands Prerelease Event 1: Vrijdag 23 Februari -- 18:00

Formaat: Sealed Deck met 6 boosters
Deuren en inschrijven: vanaf 17:00
Start Deckbuilden: 18:00
Start eerste ronde: 18:45
Aantal ronden: 3
Deelname: 40 euro
Prijzen: extra boosters te winnen tijdens het event en voor de top 4 spelers (aantal prijsboosters hangt af van het aantal deelenemers. De prijsverdeling wordt aan het begin van het event bekend gemaakt.)
Inschrijven kan in de winkel of via de webshop

Lorcana: Into the Inklands Prerelease Event 2: Zaterdag 24 Februari -- 14:00

Formaat: Sealed Deck met 6 boosters
Deuren en inschrijven: vanaf 13:00
Start Deckbuilden: 14:00
Start eerste ronde: 14:45
Aantal ronden: 3 (of vier, afhankelijk van het aantal deelnemers)
Deelname: 40 euro
Prijzen: extra boosters te winnen tijdens het event en voor de top 4 spelers (aantal prijsboosters hangt af van het aantal deelenemers. De prijsverdeling wordt aan het begin van het event bekend gemaakt.)
Inschrijven kan in de winkel of via de webshop