Unmatched Toernooi — Voorronde Kortrijk

Samen met heel wat verschillende winkeliers in België en Nederland organiseert White Goblin Games het eerste Unmatched Toernooi. Elke winkel zal een lokale voorronde houden en de winnaars hiervan worden uitgenodigd op de grote finale. Deze zal doorgaan tijdens het Spellenspektakel in Utrecht, op zondag 6 november.

Unmatched is een spannend en strategisch bordspel waar twee helden het in de arena tegen elkaar opnemen. Met eenvoudige spelregels en snelle beurten zal elke match je doen beven van spanning. Wie het spel nog niet heeft leren kennen, is vanzelfsprekend welkom in Albion om het demo exemplaar te komen testen.
Neem zeker een kijkje op de Unmatched Toernooi website.

Unmatched Toernooi Voorronde -- Zaterdag 15 oktober

Kies 2 van je favoriete helden en schrijf je nu in voor de Unmatched Toernooi Voorronde.
Datum: zaterdag 15 oktober
Deuren: 10:30
Start eerste ronde: 11:00
Aantal ronden: afhankelijk van het aantal deelnemers. (Swiss rounds tot er 1 winnaar overblijft) Iedereen mag uiteraard alle rondes blijven meespelen. Deelnemers spelen 1 spel per ronde. Elke ronde duurt maximum 45 minuten.
Helden: je schrijft je in met 2 helden naar keuze. Tijdens het toernooi mag je enkel deze helden en de bijbehorende kaarten gebruiken. Je mag je eigen materiaal meebrengen, dan ben je zeker dat jouw keuze ook beschikbaar is. Anders mag je natuurlijk het demo materiaal gebruiken van de winkel.
Deelname: gratis
Prijzen: goodie bag voor elke deelnemer die zich tijdig inschrijft. De winnaar ontvangt de Roodkapje vs Beowulf doos en een ticket naar de finale op het Spellenspektakel.
Inschrijven: via de winkel, tot en met vrijdag 7 oktober