Super Shopping Kortrijk

shopbannersite
Uw winkelplezier in de maand november wordt extra beloond! Alle klanten ontvangen tijdens deze maand bij elke aankoop een bonnetje. Hoe meer je er hebt, hoe meer kans je maakt op de hoofdprijs: 10 000 euro om uit te geven in de deelnemende winkels! Vanzelfsprekend ook in Albion.
Het volledige spelreglement kan je nalezen op de website van deze actie: www.supershoppingkortrijk.be. De prijsuitreiking zal plaats hebben op zondag 6 december. Dat is ook het moment waarop iedereen zijn vele deelname briefjes kan indienen. Onder de aanwezigen worden dan de winnaars uitgeloot. Op die dag uiteraard in het bijzijn van de Sint.

Bij de Super Shopping actie hoort ook een verkiezing voor de meest  😀 verkoper van Kortrijk. Stem dus zeker voor uw favoriete deelnemer! En, zoals dat hoort bij dergelijke verkiezingen via sociale media: vergeet niet om al je vrienden aan te sporen om te stemmen! Zet er maar voldoende smileys bij en dan zien we wel hoever Albion geraakt. (Hopelijk trekt de onderstaande foto meer stemmen dan mijn facebook karikatuurtje)
mugshot_01_small