Deze actie is intussen afgelopen. Als je wil weten wat je helaas gemist hebt, kan je hieronder het originele bericht nog eens nalezen. Geen nood als je er niet tijdig bij was: er zullen in de loop van dit jaar nog wel meer acties volgen.

Met de winter in aantocht komen de gezellige bordspel avonden snel dichterbij. Tijd om nog eens een paar klassiekers in de kijker te zetten. Deze prijswinnaars hebben intussen ook al het gezelschap gekregen van een uitbreiding. Twijfel niet langer en koop het basisspel samen met de uitbreiding. Je bespaart dan zo’n tien procent. Uiteraard bovenop de voordelen die je hier geniet met je Qustomer klantenkaart!

KOTbundel 600

King of Tokyo & Power Up, samen voor € 39,95

Mep je tegenstanders uit de stad en blijf als enig monster over in dit ludieke dobbelspel. Zelfs tijdens de feestdagen gaat het er warmpjes aan toe in Tokyo. Vooral met de nieuwe power up kaarten van de uitbreiding.
Bovendien werden er speciaal voor deze Nederlandstalige versie een aantal promo kaarten gemaakt. Die krijgt u er gratis bij!

Stenen tijdperk bundel 600

Het Stenen Tijdperk & Talisman, samen voor € 58,00

Probeer te overleven in de oudheid.  Door je stamleden elke beurt strategisch op het spelbord in te zetten probeer je het beter te doen dan je tegenstanders. Dit spel maakt een zeer mooie combinatie van tactiek en geluk, waardoor het perfect is om te spelen met minder doorwinterde spelers. Tegelijk bieden het prachtig uitgewerkte bord en de vele mogelijke strategieën genoeg herspeelbaarheid om het spel ook aantrekkelijk te houden voor de kenners.
De uitbreiding geeft niet alleen een aantal extra mogelijke acties en meer grondstoffen, met Talisman erbij is er ook plaats in het dorp voor een vijfde speler.

Camel up bundel 600

Camel Up & Supercup, samen voor € 37,00

Zet je geld in tijdens deze doldwaze kamelenrace. Probeer elke beurt te voorspellen welke kameel aan kop zal lopen en wie uiteindelijk de winnaar zal worden van de race. Maar let op, de stapelgekke kamelen springen op elkaars rug en laten zich dragen!
Camel Up is een 100% puur plezier spel waar winnen of verliezen meestal maar bijzaak is.
De uitbreiding geeft de mogelijkheid om met nog meer spelers (tot 10!) aan de race deel te nemen. Verder komen er vier spelmodules bij die apart of samen kan combineren met het basisspel, al naargelang hoe moeilijk je de race wil maken voor de arme kamelen…

TerraMystica Bundel 600

Terra Mystica & Vuur en IJs, samen voor € 94,00

Terra Mystica is een strategisch spel met een eenvoudig spelprincipe waarbij geluk een kleine rol speelt. Er zijn 14 verschillende volkeren, met elk hun eigen strategie, waardoor het spel steeds anders zal verlopen.
Laat je niet afschrikken door het vele spelmateriaal en het grote spelbord: Terra Mystica is makkelijk uit te leggen en niet heel moeilijk om te spelen. Wat niet wil zeggen dat het makkelijk zal zijn om de juiste strategie te vinden en te winnen!
Vuur en Ijs geeft je 6 nieuwe volkeren en een aantal nieuwe spelelementen.

Istanbul Bundel 600

Istanbul & Mokka en Smeergeld, samen voor € 54,00

Istanbul won in 2014 tal van nominaties en prijzen, waaronder ook de Ludo Award (de Vlaamse Spellenprijs). Volledig terecht! Want door de dynamische opbouw van het spelbord, een ideale mix van tactiek en geluk, een eenvoudig spelsysteem en een toffe tijdsduur, staat Istanbul garant voor een spannende en leuke spelavond.
De eerste uitbreiding voegt vier nieuwe locaties toe aan het spelbord en geeft je bovendien ‘blokkade tegels’ om je tegenstanders te dwarsbomen.