Laat ons het jaar afsluiten met enkele geweldige Magic events. Zet de volgende data alvast in je agenda, doe mee en beleef het plezier.

MTG Store Championship – 4 december
Elke Wizard Play Network winkel mag dit najaar een Store Championship houden. Iedereen mag meespelen om de titel van kampioen te behalen. Uiteraard zal niet alleen de winnaar naar huis gaan met een mooie prijs: alle deelnemers kunnen mooie promokaarten en boosters in de wacht slepen.

Omdat Albion intussen al meer dan 15 jaar bestaat, zal dit event gespeeld worden met de Time Spiral Remastered. De originele Time Spiral is ook ongeveer zo lang geleden verschenen, wat voor sommigen een extra vleugje nostalgie kan teweegbrengen.

Store Championship -- Zaterdag 4 december

Formaat: Sealed Deck met 6 Time Spiral Remastered Boosters
Deuren: 13:00
Start Deckbuilding: 13:30
Start eerste ronde: 14:30
Aantal ronden hangt af van het aantal deelnemers
Deelname: 20 euro
Prijzen: promo boosters, promo kaarten en iets extra voor de winnaar!
Deelname promo: Arbor Elf
Top 8 promo: Collected Company
Winnaar promo: Wurmcoil Engine


LYLGS Chaos Sealed – 12 december

Door de wereldwijde pandemie zijn er heel wat spelers die niet alle magic reeksen ten volle hebben kunnen beleven. Om iedereen toch de kans te geven om te spelen met alle afgelopen reeksen, staat er een Chaos Sealed op het menu. Onder de hoofding Love Your Local Game Store wordt dit event extra in de kijker gezet met exclusieve prijzen (geschonken door Wizards of the Coast).

LYLGS Chaos Sealed -- Zondag 12 december

Formaat: Sealed deck met 6 verschillende boosters: (Ikoria, M21, Zendikar Rising, Kaldheim, Strixhaven  en Forgotten Realms)
Dit zal een combinatie van Set boosters en draft boosters zijn, voor iedere deelnemer dezelfde combinatie.
Deuren: 13:00
Start Deckbuilding: 13:30
Start eerste ronde: 14:30
Aantal ronden hangt af van het aantal deelnemers
Deelname: 20 euro
Prijzen: tal van promo boosters en promo kaarten. Top acht ontvangt een Karn pin badge. De winnaar mag naar huis met een Karn speelmatje
Dit event gaat door tijdens de koopzondag in Kortrijk.
Maximum aantal spelers: 24
Schrijf je in via de winkel.